Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. január 16., péntek

Péntek

Végre látom az alagút végét a Réka sportjával. Mert ugye a heti 5 -ször három órába nem mennék bele. Főleg úgy hogy tudom hogy nem lenne sikeres benne, kudarcok érnék. Hogy miért is?
Iszonyú jó sportoló jellem, ezt az edző hetente megerősíti. Kitartó, szorgalmas, tényleg. De! Magas csórikám a tornához. Sajna ezen pedig nem tudunk változtatni. Hiába szereti felesleges erőltetni, hiszen hibáján kívül érnék a kudarcok. Hihetetlen hogy hiába sokkal jobb jó pár gyereknél, ha magas. Mindegy, sajna én ezt nem tudtam. Bár Apa mintha mormogott volna valamit anno...:o
Szóval régóta kukucskálok az Atlétikai terembe. Azt úgysem nagyon szeretik hét év alatt kezdeni. Réka meg ugye kapott akkor egy év előképzést ha szeptemberbe váltunk. Addig tornázunk.
Az atlétika nagy előnye hogy nem ugyanarról szól. Van futás, magasugrás, távolugrás, rúgugrás, kalapács. plussz hozzá úszás.
Azonkívül pedig rendkívül szimpi az edző házaspár.
És hogy miért lihegünk ennyire a sporton? Akik ismernek minket azok tudják hogy Rékának a mozgás létszükséglet. Nem viccelek a gyerek 180 fokos fordulatot vett szeptember óta.

Ákom egész más, mozgásigény nulla. Így vele várunk még egy jó darabig. Valszeg ő lesz az akit majd noszogatni kell. Bár elég sok időt tölt az egyesületbe, talán majd kedvet fog kapni hozzá.


Ő a mai rohanást is megúszta, reggel úgy kelt hogy " mami jön értem és megyünk banba!" / banknak Anyu lakását nevezi:) /

Így hétfele értünk csak oda érte mert a Szentendrei úton dugó lett egy ötös karambol miatt.

Ákomot jövő hétre bejelentettem egy jó dokihoz a Madarászba, kiváncsi vagyok mit mond golyó ügyben. Bár ahogy telón beszéltünk, lehet hogy nem kerüljük el a műtétet. Aza dög golyó nem akar lent maradni:(:(:(
Így meg nem lehet hagyni, a hasüregbe sokkal nagyobb a hő, tönkreteszi. Vártunk, vártunk...most már inkább megyünk a Dokihoz.

Amúgy tök édin mond pár dolgot, előre teszi a nem -rt.
Pl:
_ Nem leesek

A kéknefelecs pedig nefelejcskékl!

Anyum vett egy újabb Babócás könyvet, most hoztuk haza, mondogatta Ákom hogy Milla, Milla.
Lövésem nem volt mire gondol, mert a Partik Millát rég látta már. Nem is ő rá gondolt/ bocsi te drága/ hanem a könyvben a hóbogarat hívják Millának:) Ne aggódj Zsuzsi, szép hóbogár!

Edith! Kedvellek, megértelek, de lásd be. Ilyen stílusban ír, akkor hogy beszél? Na mindegy túlvagyok rajta:)

Szép hétvégét mindenkinek!

1 megjegyzés:

Gabi írta...

Édes Ákom beszélőkéje.:)Szkokán fiúk