Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. január 27., kedd

Festés.....

Ááá K.o vagyok a felfordulástól. Pedig csak anappalit csinálják, de mégis.- Jövő héten még neki ugranak a hálónak ami ugye újra a Rékáé lesz, aztán a többi majd ha nyaralunk. Gép előtt ülni lehetetlen, a földön van, most is itt kínlódok:)

Hétfőn voltunk Pulmonológusnál, Áki évi háromszori asztmája miatt. Korébban értünk oda, a belvárosba van, így csaptunk egy sétát a körúton. Ákomnak nagyon tetszettek a trolik, a kombinók.És persze a sok sok kirakat. Majdnem megint megbünmtettek, a franc veszi észre a parkolóautomatát, de épp időben értünk oda a kocsihoz. Betévetünk egy boltba, tök nagy volt ilyen háztartási szerű, de volt minden. Kinéztem Ákinak egy kulacsot, nagyon ari volt. Nézem 1000. Kisssé drága, de mindegy. Itthon derült ki hogy marha jó, mert fém belül nem műanyag.

Az orvos egyébként semmi szteroidos gyógyszert nem írt, hanem egy rágótablettát írt fel, amit szednie kell félévig, aztán meglátjuk. De nincs nagy gond. Mivel Réka úgy köhögött hogy hétfőn sem ment oviba, őt is megnézte. Semmi bja, csak csorog hátra a takony az ingerli. De itthon marad, bár holnap délután viszem be fényképezésre az oviba. Mentek volna kedden a Parlamentbe de a politikai cirkusz miatt mégsem mehettek. Na nem semmi.

Tegnap reggel a festők megszállták a lakást, mi elvittük Ákomot bölcsibe, aztán mentünk dolgozni. Ma elvileg végeznek, hát nagyon jó lenne mert minden a feje tetején van.

2 megjegyzés:

sedith írta...

Jaj, ne is mondd! Én már több, mint 3 hete fel vagyok fordulva. Mármint a lakásunk, és még mindig nem fejeztük be teljesen. MA még ajtókat kell szerelni a szekrényekre, fiókot a lányok ágyára... és hol van még a pakolás? JA, mellesleg ma angol tesztre is kellene tanulnom. Mert nem lőhetem el, ez az utolsó ebben a félévben!
Úgyhogy, kitartás, hamar meglesztek!:)
Edith

Gabi írta...

Jobbulást kívánunk Rékának...és Ákomnak is!:sLevi is rágótabit kap az allergiára.Állítólag finom az íze.
Szkokán fiúk