Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. február 15., vasárnap

zoo

Érdekes Ákom ugrásszerű fejlődése. Elég rég voltunk Állatkertben, hát szembetűnő volt a különbség. Érdekelték az állatok, persze lelkesen köszönt mindegyiknek:)
A jeges maci külön show-t csinált nekünk, nagyon közeli képeket tudtam csinálni/ csak felrakni nem tudom őket:( /
Nagyon tetszettek nekik a kis majmok, egyiknek még a farkincáját is megfogta Ákom.
A nagy majmokat is lelkesen nézte, a farkas pedig kutya volt:)
Két órát bóklásztunk hó szállingózásba, jól éreztük magunkat.
ÉÉÉÉs a lényeg hogy egyszer sem kéredzkedett az ölembe, se az Apjáéba. Igaz kétszer rángattuk villámgyorsan a kerítés mögül ki, egyszer a bivalynál, egyszer a fókánál.Nagyon hősiesen sétálta le a két órát. Rékának persze meg sem kottyant. Hazafele Ákom az első piros lámpánál elaludt, így elugrottunk felsőket venni nekik, mert iszonyatosan megnyúlt mind a kettő a tél alatt.Persze a baromi nagy üzletbe pont a 92-es, és a 122.esnek voltak híján, de azért találtunk 5-5 darabot. Aztán hazagurultunk, itthon lett is egy kis hiszti a nem alvás miatt.
de sebaj, most épp a kutyát üldözi. Rékának zsibbad a lába, persze rám ütve rögtön kitalálta hogy neki biza elvan törve:o Nem tudtam hogy a hipohonderség örökletes:)
Még mindig küzd a a tv nézés miatt, bár nem a tv-től tiltottuk el, hanem a cartoon networktől.
A minimax pedig már úgy látszik derogál:@ Egyébként állítom kiskamaszkorba lépett, küzd folyamatosan, ami a fura az apjával is.
Ákom is szert tett a bölcsibe egy marha rossz szokásra, mégpedig hogy az egyik keze állandóan a szájában van.
Mondom neki ne csináld beteg leszel.
de a capa lala is ezt csinálja
mondom azért beteg hetente.

Este már eljutottunk, hogy mondtam neki a kezedre csapok. Akarja a fene csapkodni, de rongyosra magyarázom a szám. Mindenesetre szólok holnap a bölcsibe hogy figyeljenek oda.

Jó éjt, ill jó reggelt!

3 megjegyzés:

kata írta...

Micsoda változás, hát tényleg nagyfiúk lezsnek/lettek!

Pusssz: Kata

Albert-Ferenczy Eszter írta...

Biztos Dorka is maskepp fog majd az allatkertben viselkedni akkor, mint tavaly. Erdekesebb lesz, akarcsak Akomnak volt. :-)

Dorka is egy idoben rengeteget tette a kezet a szajaba es ahogy te is mondtad, rongyosra magyaraztam en is a szam, de hiaba volt es egyszercsak egyik naprol a masikra nem tette tobbet a szajaba. Hatha nalatok is igy lesz.

Puszi nektek

Gabi írta...

:)De szuper!Mi télen még nem is voltunk az állatkerben.:s
Szkokán fiúk