Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. február 15., vasárnap

tegnap

Merényletet követtünk el Ákom ellen, mert felvittük a János-hegyre levegőzni. Ez neki ebben az időben soha nem tetszik. pedig nem is vittünk szánkót, ugyan volt hó.A parkolótól a rétesesig az utat vágig nyüszögte, azta legalább 10 perces séta volt. Visszafelé konszolidáltabb volt őkelme.
Ebéd után alvás volt, Réka abszolút l elett tiltva a tv-ről.
Jót aludtak, aztán fél öt fele Réka kikövetelte hogy menjünk le. Persze sehol senki, végig jártuk a játszótereket, amjd kikötöttünk a házunk mögötti kicsi parkba.Ahol belebotlottunk hát nem a legkedvencebb játszótéri ismerősbe, bár a papát csípem, ő volt lent a gyerekekkel. A kisebbik lányt Zelmának hívják, amit Ákom egész egyszerűen Elmúnak mondott:):):)
Bocs. A kislánnyal Réka jól elvolt egykorúak. Igazából annyi csak vele a gondom, hogy üvöltve kérdezi mindig hogy"mondjak valamit?" Igazából ezt már több mint egy éve csinálja, hát majdnem mondtam az ötödik után hogy igen b.....mondjál. Szegény nem értem a szülei miért nem oldják meg ezt valahogy, vagy miért kérdezi gyakorlatilag évek óta minden mondat előtt ezt. Na mindegy, másfél órát elvoltunk, így jól kilevegőzve értünk haza.
Ma Apa kiadta az ukázt hogy Állatkert. Hátha beajánlhatom az egyik majomhölgynek. Na innen látszik hogy jobban vagyok, a cinizmus ilyenkor már nagy sajna.
Egyébként Apa ok nélkül nem bírja az ilyen ünnepeket mint a valentin nap, de mégis éjjel egy nagy csokor virággal jött meg.:):):)
Valahogy megkéne oldanom ezt a zsinór problémát, mert zavar hogy napok óta nem tudok képet feltenni:(

Szép napot mindenkinek!

1 megjegyzés:

JuditAu írta...

ezen a "b...meg mondjál" mondaton jót vigyorogtam... :)
Igen-igen, tessék képeket varázsolni!