Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. február 3., kedd

Ákomka és a Vagonok!

Szóval egyszer volt, holnem volt egy Thomas mese, amiben rosszalkodnak a vagonok. Könkrétan az"Emily új útvonala" c rész. Melyben, nagyon rosszak az amúgy is vásott vagonok. Ákomka idáig úgy nézte ezt a részt, hogy a vagonoknál elfordult, és megvárta míg vége. Hogy akkor miért kapcsoljuk be? Mert ő kéri. De tegnapelőtt megtört a jég, és megnézte.Rögtön egymás után háromszor. Most már együtt énekli a vagonokkal hogy "Emily a késő kása" :) Nagyon bírom ilyenkor!


Mit mos ilyen szorgosan Ákom?
A vagonját:)
Ügyes vagyok!




2 megjegyzés:

kata írta...

Benedeknek ez a rész nem, de a Tisztelet Gordonnak, ahol lekváros kocsival ütközik volt ez, mint Ákomnak az Emilys. Gordont meg egyébként sem kedveli. Ő is kérte mindig és jött a lábamba kapaszkodni az ütközésés résznél.
Sok-sok hasonlóság! :)

Pussz: kata

A levél ráér, csak már magam se voltam biztos, hogy elküldtem a címünket. :)

Noémi, Kristóf és Ildikó írta...

Köszönjük az érdeklődést! Jól vagyunk, csak éppen nem érünk rá naplózni, sajnos. Szegény anya pedig olyan fáradt, hogy csak halogat és halogat.
Nagyon ügyes és gondos vagy Ákom. Alig várom, hogy Kristóf nagyobb legyen, és vegyenek neki Thomas mozdonyt, mert anya szerint ő is sok Thomasos cuccot fog kapni, és persze én is játszhatok vele :)
Küldünk sok-sok gyógypuszit nektek
Noémi, Kristóf és Ildikó