Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. május 6., kedd

Miért jó a panel, avagy hogy menjél csődbe

Először is vegyél 74 négyzet méterest, ügyelj rá hogy a legdrágább helyen. Tojni rá hogy ebből házat lehet venni. Nem számít, mert te ugye emberek között szeretnél lenni és főleg gyerekek között. Apa pedig baromira nem szeretne egy házzal ugye bajlódni. Várd meg a táv fűtés emelést, és ügyelj hogy ne kapjál infarktust a februári 45500 ft-os számlától. Ha sikerült, könnyen veszed a márciusi 38000-t. Persze a kompenzációs támogatásról lekéstél, mert a fene gondolta hogy ennyire sok lesz. Nincs gond, majd idén időben beadod. Szóval ha kifizetted ezeket, vigasztalod magad hogy legalább a közös költség nem vészes 6000-ért. Aztán májusban, bumm a fűtés leáll, mivel ugye meleg van. Na de a panel hideg, főleg éjjel. Hajnal kettőkor elkeseredetten kutatsz a klíma távirányítója után, hogy egy kicsit fűtsél vele. És így, mily szép az élet legalább támogatod az Elműt is.
Rendes tőled!

Megj: Soha ennyi eladó lakás nem volt a környékünkön mint most májusba. Ja! és a különmérők? Szerintem három év míg eljutunk oda.
Miért nem költözünk? Na ez a kérdés megfontolandó, de megyek mert megint nincs meg a klíma távirányítója:)

6 megjegyzés:

Mészáros Míra írta...

Ezt jól levezetted, pajtikám! És mennyire durva!!!

Noémi és Ildikó írta...

Ezek a lakás körüli dolgok...; még szerencse, hogy nekünk még nem fáj emiatt a fejünk, de majd...ha nagyok leszünk...lehet, hogy még durvább lesz!
Gratulálunk a fogadhoz és, hogy jól bírtad a szurit.
Jaaaa, tud anyukád valami jó cipőboltot? Mi a Brendonban szoktunk, legutóbb (két hete)is csekély 15000 Ft, de lassan több pár is elkelne és egy kicsit sok lenne.
Puszi Noémi és Ildikó

Kicsibálint írta...

Sajnos lesz ez még így se!
Puszi Nektek!

Noémi és Ildikó írta...

Háááát, megint nem írtatok a naplódban? Anya köszöni a tippet. Nike-t akartak a múltkoriban venni nekem is, de ami tetszett, nem volt a méretemben.
Jó (hosszú) hétvégét és ha nem jönnénk holnap, akkor nagyon boldog hófordulót.
Puszi Noémi és Ildikó

Mia és Maja írta...

BOLDOG HÓFORDULÓT NAGYFIÚ!:)))
puszika!

Bogár és Gerti írta...

:) Nekünk csak a csekkek 130 ezer környékén vannak :-S A gáz cirka 70 colt télen, a villany átlag 18 ... mondjam tovább :-S Ugye ne ;)
Drága az élet.
Puszi