Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. szeptember 26., péntek

Edzés...by Anya

Érdekes, hogy Réka míg egy fitness terembe járt tornára, nagyon sokszor elücsörögte a foglalkozást, és sokszor nem akart menni. Már az elején. Itt ezzel szemben élvezi, pedig nagy ám a szigor, mivel kiemelt előkészítőre jár. Ma már fél órával hosszabbítottak. Itthon egy órát gyakorolta a kézenállást, fejenállást hiába, egy maximalista. Emlékszem kicsi volt, mindig addig küzdött míg sikerült neki amit akart. Pl a járás, a motorozás. Emlékszem volt hogy háromszor veselkedett neki a motorra szállásra míg sikerült. Ákom kb egyszer annyi idősen, aztán le is tojta egy fél évre. Réka nem, ő addig próbálkozik, míg össze nem jön amit meg akar csinálni. Elhiszem hogy elemében van a tornacsarnokban a trambulinok, gerendák, gyűrűk, kötelek és még sok más között.Egyébként nem hivatásos sportolót szeretnénk belőle csinálni, csak élvezni a sportolás nyújtotta előnyöket. Amik statisztika szerint a következőek:

-Önfegyelem,
-Szabálytisztelés,
-Jó kapcsolat a szülőkkel,
-Kitartás,
-Könnyebben kötnek barátságot,
-Ritkábban nyúlnak drogokhoz,
és még lehetne sorolni.

Úgy hogy Ákom kösd a gatyót fél év múlva te is a liláknál leszel! Nem tudom még mit fogsz csinálni elsőre az is megteszi ami egybe esik a Tesó edzésével.:)

Szülőként egyébként annyi az érdekesség hogy szerintem luxus a sport. Mármint időluxus.
És legalább kétszülős. mert néha kell hogy váltson a másik. Na és napi nyolc órás munka mellett nem valószínű hogy menne. Nekem ezeken a napokon már fél négykor el kell kezdenem összeszednem őket, hogy fél ötre leérjünk, két kerülettel arrébb. Jó kocsival nincs félóra, de vissza dugó van. Ha jövő héten átadják a Megyeri hidat, akkor jóval hamarabb megjárjuk.
Viszont nagyon jól elvagyunk a kocsiba, beszélgetünk, zenélünk, stb.
Na de van itt egy fonák. A Tesó, amíg nem mehet sportolni, az még fél év. Ugye addig várakozóban van.Ma a nagy várakozásban a futópálya közepén szedegette a bólyákat:) Szerdán Apa vitte Rékát, hétfőn a tribünt mászta meg. Nem hiszem hogy reklamálna valamikor is ezért.
Tudunk addig játszani, rajzolni kvázi együtt vagyunk. A plusz hogy beleszokik a spotrba. Vagy nem. Ki tudja?

Nincsenek megjegyzések: