Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. szeptember 3., szerda

30 hónapos Ákombákom

Hát tegnap reggel adtunk a jó érzésnek Patrikkal együtt. Amikor Anyáink távoztak mind a ketten visítottunk:( Persze hat- hét perc múlva abbahagytuk.Fél óra múlva a Gondozó néni felhívta Anyát hogy minden rendben van:)

Megint írtak az üzenőmbe, íme pár idézet:

Ákos ötödik napja: "homokból sütögetett étellel megkínált. Társával konfliktusba keveredett, vigasztalásomat elfogadta"
/ ki lehetett az az ebadta kölyök?:) /

Ákos hatodik napja:""heves sírásba kzdett amikor elmentél, majd elfogadta hogy ölbe vegyem. Lassan oldódott és a délelőtt folyamán sokat énekelt játék közben, ami az oldottságát mutatta. Örült a kézmosásnál, és a törülközőknél érdeklődött kinek mi a jele"

Szóval viszonylag simán veszem az akadályokat.A gondozó néni mindennap megdícsér, és délután Anya nem egy nyűgös gyereket kap, így valszeg bizti hogy jól érzem magam.

Na és most lehet elítélni a családot: Pár napja elhagytam egy telefont, mert Anya sem volt a helyzet magaslatán nem figyelt eléggé. Tegnap meg a 20 ft-os akcióba estem bele, mivel annyira szerettem volna, de annyira hogy kaptam. Ezt a LULU sagemet, amin annyira édes macik vannak. Nem akarjuk kifejteni, de mégis: Szóval Rékának ennyi idősen más volt az érdeklődési köre, így másokat kapott legalább ennyi pénzért. Patrik barátom autó mániás ő azt kap. Mások mást pl robotokat egy rakat pénzért. Nekem ez az egy dilim van, így ezt kaptam. Persze le sem teszem, elvagyok vele.
Ja és mi lesz ha jövő héten egy kocsit akarok? Anya már úgyis kinézett magánk egy nagyobbat!:):):)

Barátaimnak üdv, Noémiékat, Ricsiéket kérdeznék mi is, hogy a Bogárék által szervezett 21.ei Állatkertezés nem érdekli e őket? Esetleg Patrikék?

Ákomka

4 megjegyzés:

Noémi és Ildikó írta...

Nem lehet minden tökéletes a bölcsiben, de fő, hogy pillanatok alatt elrendeződik :)
Sajnos a 21.-énk márfoglalt, de ha változna valami, és mégis mennénk jelzünk :). Köszi a meghívást!
Puszi Noémi és Ildikó

Gabi írta...

Boldog hónapfordulót kívánunk!:)
Köszönjük a meghívást/meghívásokat!Most szombaton apa szabadnapos lesz,még nem tudjuk,mi a program...21-ét még meglátjuk...Szkokán fiúk

kata írta...

Gratula a szép kerek hófordulóhoz!
Nagyon ügyesen veszed a bölcsis akadályokat és nem csodálom, hogy mindenhol odavannak érted!
Mutass nekem Krisz egy olyan szülőt aki, ha tudja, nem teljesíti gyermeke kívánságait az észszerűség keretei között. Ez már egy másik nemzedék, akiknek természetes, hogy fotózás tán megnézzük, hogyan sikerült a kép. És gondolom Ákom a telefonon nem a haverokat hívja, hanem nyomkodja, hallgatja, a kijelzőt nézi... akár egy játéktelefonon, csak nem az idegtépő zenével.
Kata

Albert-Ferenczy Eszter írta...

Szoval bolcsizel kicsi baratunk. :-) Ugyeskedjel aztan.

Szerintunk terjel at valami nagyobb dologra, amiert bolondulj, hogy esetleg azt vegyek majd meg neked, kerjel egy klassz autot. ;-)

Pusz nektek