Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. október 14., kedd

Lázadás

tört ki, mivel elmondtam Rékának hogy Apával elmegyünk két napra:O Hogy is merünk mi ilyet tenni, és miért most kezdjük el, ha idáig nem, és egyáltalán hova, minek?
Mint egy rossz szerető:) Nem irigylem a leendő férjét.
Igaz tervbe volt velük együtt egy hosszú hétvége a Kolpingba, de ez most nem jön össze mert nekem évente háromszor vizsgáztatnom kell, és az egyik pont hétfőn van. Két nap nekik ott úgysem lenne elég, így ezt halasztottuk novemberre, viszont Apa ragaszkodott ahhoz, hogy legalább akkor mi menjünk el két napra. Nyugodt vagyok, Anyum bírni fogja a gyűrődést mint mindig.

Ma Apa szedte össze a gyerkőcöket tekintve ,hogy közölte a Doki hogy legalább egy napot maradjak ágyba. Így összeszedte őket, ebédet hozott, játszóterezett.
Ja! Hogy esetleg ez most arról szól hogy a mi Apánk tökéletes? Na arról szó nincs. Mert miután végzett mindennel, persze meghallgattam hogy mindent ő csinál./ és persze tökéletesen/ A monológja végén azért látszott hogy ő sem hiszi amit mond, de ma tényleg ügyes volt.

Ma vakondot rövidre zártuk, inkább rajzoltunk. Ákom meglehetősen profi az óra rajzolásba , így rajzoltunk toronyórát, faliórát, zsebórát, karórát:)

Hamar elaludt. Réka extra nyűg, vagy a buliját nem pihente ki, vagy valami bujkál benne, nem tudom. A fociról kiirattuk, szóltak a tornán hogy sok lesz neki. Annyira nem bánta.

Jó éjt!

4 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

:) Lehet nemtökéletes, de meg lehet becsülni ;)
A miénk akkor sem csinált semmit mikor le sem tudtam mászni a budiról :-P ;)
A Törpilla meg csak ne lázadozzon. Cincogjon az egér ;) :-D
Puszi

Mia és Maja írta...

Rád is fér egy kis pihi!;)
Szerintünk is a Mami jól ellesz a gyerkőcökkel!:)
Érezzétek jól magatokat!:)
pusziiii!!!

Gabi írta...

Apának gratulálunk a teljesítményéért!;):)
Anyának repítjük az extra gyógypuszikat!:sSzkokán fiúk

Noémi és Ildikó írta...

Naaaa, igazán engedjétek el anyát és apát! Nem olyan sok az a két nap, ráadásul meg mamival lehettek :)
Ákomka anyu pedig ne törődj, hogy ki mit mond! Ha éjjel kell kis vakond akkor legyen, főleg, hogy ez nem gyakori jelenség. Valami miatt szegényke felriadt és úgy érezte, ez megnyugtatja! És ez a lényeg! Magyarázni pedig nem is kell akkor, hanem esetleg másnap, napközben tisztázni.
Jó és kellemes időtöltést,pihenést a Kolpingban :)
Puszi Noémi és Ildikó

(U.i Én is sokat olvastam a Kolpingról és a képek alapján is jónak találom. Ti már voltatok ott, vagy ez lesz az első alkalom? Milyen, érdemes elmenni? Puszi Ildikó)