Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. október 7., kedd

Hétfő-Kedd

Megint szalad a hét:o A hétfő hamar elment, mindenki ment dolgozni, ahogy Ákom mondaná:)
Délután Rékát tornára vittük, majd Apával és Ákommal beugrottunk egy Dédihez közeli játszótérre. Ákoma jól elvolt, az idő is viszonylag jó volt. Amikor hazaértünk, viszont magukhoz tértek, és fél tízig fent voltak. / ma pedig negyed hatkor ébresztettek fel:@/

Tegnapi aranyos sztori: Réka kivételesen nem piros pontot kapott a tornán, hanem kéket, kvázi feketét. Apa magyaráz a kocsiba, hogy oda kell figyelni mit mondanak, nem mást csinálni, stb..
kis csönd majd Réka megszólal: Kijavítom! Felviszem a füzetet, és a piros filc tollal,.....Apával egyszerre mondtuk, hogy NEM!
Persze ma nevettünk ezen:)

Ma reggel megint a szokásos, öltözés majd bölcsi, ovi. Apával megrendeltük a tortáját. Körte alakút választottunk még a jó múltkor együtt hiszen ez a jele az oviba.

Délután pedig játszótér, nagy nehézségek árán mert Ákomka inkább haza akart volna jönni. De miért is? A Kisvakond miatt. Őfelsége rákapott ám rendesen, főleg hogy két órás rész is van benne:)
Szóval vakondoztak, majd vacsi, alvás.

Azt halkan megsúgom hogy tegnap megláttam egy beszélő, nevető, mindent cináló játékórát. Na ná hogy megvettem. És jól eldugtam az üzletembe, majd karácsonyra megkapja!

Krisz

Gabi! Hétvégén a futás miatt volt lezárva a fél város. pussz

2 megjegyzés:

Melcsi/JázminVilmó írta...

Mi most a Legkisebb Ugrifüles nézése-nemnézése miatt veszekszünk sokat... De szólok Anyának, hogy a Kisvakond még csak könyvben van meg...;)
Puszi,
Jázi

TamásMarcell írta...

A Kisvakond engem is foglalkoztat, főleg mióta uncsiteómnak plüssben is megkapta és egy ksitáskában cipeli :D
Puszi