Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. június 22., vasárnap

Múlt hét. Sajna van időnk írni mert lerobbantunk...:(

Kedden Állatkertben jártunk délután:) Ami nagyon tetszik nekünk hogy mindig van újítás, és egyre szebb lesz. Most épp Lepke kert nyílt:) Nagyon szépek voltak, és az összes babakocsira rászálltak:)
Azt hittem nem lesznek sokan hétköznap révén, de sokan voltak egyrészt a szünet miatt, na meg rengeteg külföldi volt.
Ákom már egyre több állatot figyel, nézeget. Igaz az elefánt kutya lett:o Jól lvoltak Rékával, még a babakocsi is csak csomagszállítóként működött:)







A szerda, csütörtök, péntek hamar elszállt. Játsziztunk, én dolgoztam. Szombaton nagyis nap volt, reggeltől estig Anyukámnál voltak, így tudtam kicsit pihenni. Bevallom, hogy mióta Réka itthon van három hete, azóta azért nehezebb a dolgom.
Vasárnap telkeztünk, előtte bevásároltunk majd kutyával együtt felmentünk. A kocsiba a röhögés tárgya a kutya volt, mert biztonsági övvel utazott:)
Sajna nem aludt el Ákom, pedig fáradt volt. Akkor már küzdöttünk az orrfolyással:(
Itthon nagy hiszti majd kisebb megszakítással csupán egy óra alvás. Mert ugye az orrán nem kap levegőt, a cumit meg nem köpi ki. Ill valami derenghetett neki, mert éjjel már a cumi nélkül aludt. Délután Apával együtt újra felmentünk a telekre.
Estére viszont már teljesen kivolt szegény, most pedig antibigyón van:(
Krisz



1 megjegyzés:

Noémi és Ildikó írta...

Küldjük a gyógypuszikat!!!!!
agyon jó lehetett az állatkertben, már alig várom, hogy elég "nagynak" tartsanak anyáék és elvigyenek, ha már a majáliskor nem jött össze.
Puszi és gyógyulj meg hamar.
Noémi és Ildikó