Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. június 30., hétfő

Hat éves gondok

Kezdem azzal, hogy Ákomka most aludt el, valszeg jól kialudta magát délután:o:)

Szóval, megint Réka. Nem vele van gond, hanem úgymond korral járó gond van.
A játszin van pár fix gyerek akivel játszik. Csajok voltak ketten, a homokozóba volt két barátjuk. Elvoltak, egyszercsak jön sírva a Réka, hogy X megrúgta és azt mondta rá, hogy f...
Én ilyen lettem:@ Aztán ismerve azért a lányomat és a másik fiút, nevezetesen Y-nt, így nem vertem a balhét X Anyukával hanem csak megkérdeztem mi történt, bár ez neki nem nagyon tetszett. Nekem sem, de maradtunk ennyiben, és a délután hátralevő részében jól eljátszottak, nem volt semmi gond.

De! Az elalvás előtti beszélgetés közben azért kiderült, hogy nem X kezdte ám a F...-ozást, hanem bizony Y-ka, és őt utánozva nem tudva mit jelent a Réka. Na már most aláírom hogy X-ünk tudta mit jelent és begurult, kvázi visszakiabált és hát jött a verekedés.

Tehát adott hogy a Réka biza hála istennek nem tudja mit jelent a F... Ill este megkérdezte, én tömören annyit mondtam hogy fütyit, és csúnya szó, nagyon nem kéne ezt mondogatni senkinek sem. Főleg mást utánozva, kiváltképp ha nem is tudja mit jelent.

Adott az is, hogy nálunk nagyon nagy a játszótér, és nem hallom mit beszélnek, na meg a picik azért egész máshol játszanak mint a nagyok. Bár tény hogy annyira nem vagyunk a nyomukba. De sajna az is kristályosodik számomra, hogy a Réka nagyon kinőtte a játszóteret, nem mondom a barátai is. Na de itt van a szünidő még,mindennapra nem tudok programot csinálni, Ákinak pedig kell a gyerektársaság. Asszem egyet tehetek, résen kell lennem. Ősztöl az öt napból hármat úgyis sportolni fog, esze ágába nem lesz majd a játszótér. Bár az sem kizárt hogy az oviba találkozik ilyen szavakkal szeptemberben.
Egy biztos, fel kell készülnünk a szavak jelentésének a megmagyarázásába.

Este azt is megkérdezte, mit jelent a paraszt, mert hogy ő hallotta amikor a kocsiba ezt mondom. Szájzárat ha tud valaki.....................................................

Krisz

3 megjegyzés:

Hanna írta...

Hajjjajjjj,,,a mi Martinunk is "csodálatosan" tud néha beszélni,,,és nem is Anyáéktól hallotta:-O
Millió pusssz

Noémi és Ildikó írta...

Bizony, nagy gondok ezek... A szájzáras dolog még hagyám, de a magyarázkodás..., na az nehezebb.
Reméljük anya jobban van és hamarosan mindenki kipihenheti a fáradalmakat a Balatonon. De jó :)
Puszi Noémi és Ildikó

Gabi írta...

Bizony,ez korral jár...:sVigyázniuk kell az ősöknek,hogy mit mondanak...:)
Klassz az ágyfoglalós kép!:)nálunk is hasonló jelenet zajlik le reggelente.;):)
Mi is megyünk szombaton a Balcsira!:);)Érezzétek jól magatokat!:)
Szkokán fiúk