Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. október 1., csütörtök

Ismét vagy állandóan, de rohannak a napok

Mindig csütörtökön eszmélek fel, hogy megint itt a hétvége.Hála Istennek mindenki jól van, gyerekek suliba, oviba.
Ma délután lesz Apák napja az oviba, a suliba pedig 17-től 24 óráig mesék éjszakája.
Hétfő délután fogadóóra, kedd délután kosaras szülői:O
Ákomka bírja az obit, de gonoszkodik ám rendesen. Ábelék itt voltak valamelyik eset, hát nem volt valami kedves. Provokálta végig. Kérdeztem az oviba csinál-e ilyeneket, erre a válasz: " Ákos? Ilyet? ÁÁÁÁÁÁ semmi gond vele" Rékának meggyűlt a gondja két angol szóval, a körtével és a szilvával, így tegnap suliba menet is azt gyakoroltuk. Igen mostmár gyalogolunk, közteres ügyel rá hogy kocsi ne menjen a suli elé, így reggel mindig a kutyát is visszük. Először Rékát kísérjük el, aztán Ákost visszük. Legalább a kutya mozog addig:)
Tegnap megvettük Ákos első "nagy" ágyát. Ilyenkor Réka már a harmadikat gyűrte:) Szóval Ákomnak kombi kiságya volt, így azon alszik csak ugye rács nélkül és vettünk tavaly egy nagyobb szivacsot, mert ez bővíthető. De a szobatisztaságra szoktatást ugye nem úszta meg, ráadásul csúszik a matrac, és nem utolsó sorba én is nehezebben férek el rajta altatásnál:)
Így lett ágy. Én az egyszemélyes, epedás heverőre esküszöm, Rékának ugyanilyet vettünk, persze neki halványlilába. Van hogy délutánonként ritkán sajna ott alszom, mert annyira kényelmes. Ákomé barnás szövet, jól néz ki nagyon.Azt ma haza is hozzák, úgyhogy addig lapra bontom a régit.
Délután még mennem kell az uszodába Rékáék után hajatszárítani, aztán beugrunk Apák napjára, majd a suliba.
Ma és hétfőn pedig nem vagyok hajlandó dolgozni, amúgy is van gépi munka elég a laptop pedig megint szerelőnél.Meg pihennék egy kicsit.A lakás is kihűlt, reggelente hideg van, érezhetően itt az ősz. Kicsit nem figyelek oda, vehetjük a szaloncukrot:) Mondjuk a járvány miatt nem bánnék egy fagyos telet.A fogászattal még mindig kínlódom, de lassan belesik a "megszokom" kategóriába:)

Nincsenek megjegyzések: