Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. november 5., szerda

Szerda...by Anya

Régóta tervezzük Anyummal, hogy elmegyünk valahova. Miután a Bodys kiállításnak mindjárt vége, meg amúgy is érdekelt minket oda mentünk. Gyerekeket reggel letettem, Apa vidéken, egy munkám volt, de tizenegykor eltudtunk indulni. Délre oda is értünk, hát hiába a belváros az belváros. A kiállítás tényleg érdekes volt, nem is annyira a testek, inkább a szervek.

A kocsihoz érve várt minket a piros matrica hogy hahó! Kerékbilincs.Na annyira abszolút nem voltam szabálytalan, de egykicsit mégis. Ezt meg is beszéltük a szakemberrel aki jött leszerelni. Szóval amikor megláttam, cikáztak a fejembe a gondolatok, ismerősök sztorijai ugrottak be hogy három, négy óra múlva jönnek leszegni, stb. Gyors telefon, megadták a legközelebbi posta paramétereit. Postára el, csekket befizet /14000/, fax el. Séta vissza, majd a kocsival szembeni kávézóba telepedés, és láss csodát tíz perc múlva megjött a szakember. Tényleg 25 perc volt.

Haza indultunk, ill a közeli játékboltba, Réka napra még venni egy két dolgot. Ott egy kis közelharc Anyummal, hogy Ákom is kapjon valami apróságot. Na nem ezen volt a harc, hanem hogy a vakondot, vagy a vakond haverját a sünit ki adja. Mondanom sem kell Anyum győzött. Megnyerte a vakondot. A süni így télapóra érkezik:)
Réka szeretett volna egy olyan Maciból újat mint a fő-fő Maci, de hába nézegeti Anyum ahol anno vette, nincs. Így választottunk másikat. Kap még pöttyös Pannit. Anyumtól sok mandalát, szupi cerkákkal, Ákomtól Aktivitit, tőlünk pedig hogy harmadszorra is kilövetjük a fülét. Na mert hogy kétszer nőtt be, mert nagysasszony nem engedte cserélni. Ill ki venni igen, belerakni nem.

Szóval játék vásárlás után a cukrászdába mentünk, ahol Anyum a Dédinek vlasztott eg tortát, mert két hét múlva lesz a 81. szülinapja. Én Rékának, neki hétvégén lesz a névnapja, aztán majd mehetek újra, mert Apát 12.04-én hozta a gólya, vagy inkább a Télapó. Érzésem szerint egyszerűen a Krampusz volt.

A torta rendelés közben azért velvettük a heti kalória adagot, majd mindenki ment a maga dolgára:) Tehát a Mami Ákomért, én pedig Rékáért és vittem edzésre.

Ákom nem százas, köhög így neki a heti bölcsi befejeződött. Biztos ami tuti megnézetem délután a Doki nénivel.

É amit legutoljára elfelejtettem írni: Suli téma: Szóval szerdán délután voltam az egyik kerületi 12 osztályos iskola tájékoztatóján. Hát meglátni és unszimpatikusnak találni mind három tanító nénit egy pilanat műve volt.

6 megjegyzés:

Mia és Maja írta...

Ajjaj,szülinapok,névnapok,
toooortááák!:o:)
Na,most mi sem panaszkodhatunk,mert nálunk is nálatok lesz...;)
Tata,mama,dédi...jönnek a skorpiók...:);)

Sajnáljuk,hogy nem szimpik a tanítónénik,lehet,hogy csak első látásra..:o:s

Szép napot Nektek!:)
puszika!!!

Noémi és Ildikó írta...

Jó drága kiállítás volt :s
Bizony közelednek az ajándékozási időszakok és a vele járó bosszúságok, na de a végeredmény mindent kárpótol :).
Puszi Noémi, Kristóf és Ildikó

U.i A babakocsinkon már eleve van testvér fellépő, de sajnos, amíg a mózeskosarat, illetve a fekvőrészt használjuk, nem lehet rálépni, mert takarásban van :( :s, pedig valóban jól fogna!

Bogár és Gerti írta...

Nálam ritka az első pillanaban megútálni, de volt rá példa.... hiba karod legyőzni nem lehet :-S
Addig is játszál velem egyet ;)
Puszi

sedith írta...

Jó kis nap volt akkor! :) És már annyi ajándék megvan!:) Meg a torták! Nyami... (éhes disznó... gyümölcsnap után...:P)
Puszi: Edith

Noémi manocska írta...

Boldog Névnapot Rékának:-D

Puszek:Noémi és Moni

Mia és Maja írta...

BOLDOG NÉVNAPOT RÉKA! :)))
puszika!!!