Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2008. december 10., szerda

Réka torna bemutatója

Mivel kiderült hogy a bemutató két órás, így mégsem hívtuk meg a barátokat, és Ákomot is itthon hagytuk a Maminak.
Jól sikerült a bemutató, bár tény hogy Réka magas egy tornásznak de ettől függetlenül, hiszen nem világbajnokság volt a cél, el lesz itt még pár évig. Innen mehet majd futni, vagy gumiasztalra, ami már sportággá nőtte ki magát.
Egy bizti, míg szereti addig csinálhatja. Egyébként hihetelen hogy szeptemberbe kezdte és milyen hamar utolérte azokat akik több mint egy éve csinálják. Az Edző szerint akaraterőből nála nincsen hiány.
Ügyi voltál Réka!
Így a végén a kocsiból előkerült Micimackó barátja a Zelefánt:) Hazafele pedig beugrottunk a kedvenc éttermünkbe hármasban.
Annyit írnék még a bemutatóról, hogy ugye Rékáék voltak huszan., közben még négy csoportnak volt edzése, mind kisgyerek, hát hihetetlen hogy szinte egy pissz sem volt, pedig százan tuti voltak a gyerkőcök. Szóval ez az a fegyelem ami nagyon jó és hasznos. Apa ki van bukva hogy a nagy gumiasztalon nincs védőháló, de valahogy tényleg annyira fegyelmezetten "dolgoznak" a gyerekek hogy elhiszi az ember hogy nincs rá szükség.
A vezetőedzőnő pedig várja Ákomot januártól.

A képeken Rékát a sötét dresszről és a kilógó bugyiról lehet megismerni:)

















Zárójelben írom, bár nekem hírérték hogy voltam négy D-s uh-n a cisztáimmal, és uh-s vezérléssel pénteken tíz perc alatt leszívják őket. Végre vége lez a két hetes fájdalomnak. ami nem csoda, hiszen az egy ciszta hat szor négyes, a másik háromszor négyes. Hétfőtől végre süthetünk mézeskalácsot, takaríthatok, ajándékot csomagolhatok és készülhetünk a Karácsonyra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



2 megjegyzés:

Gabi írta...

Gratulálunk Rékának!:)
Krisz,egy kalappal! ;)
Szkokán fiúk

Noémi, Kristóf és Ildikó írta...

Gratulálunk Réka :), ügyes vagy!
Ákom, neked boldog hófordulót :)
Krisz, neked sok sikert a ciszta eltávolításához!
Puszi Noémi, Kristóf és Ildikó