Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. szeptember 24., csütörtök

Helyzetjelentés

Réka szerda óta itthon van, ok: macskaallergia.Nem is baj, az egyik tanítója influenzás.Ákom bírja a strapát, bár az oviba felütötte a fejét valami hányós-hasmenéses nyavalya. Innen is jobbulást Patrik!Nekem még fáj a fogam helye, és unom a cérnákat a számban:@
Ma lesz a tanulóknak modulzáró vizsgájuk a nagy suliba, viszem Rékát is. / Tudom nem vagyok normális/Jó mondjuk annyi éve hallja hogy ide megyek, nem baj hogy látja. Ráadásul egybekötötték szüreti bulival, így lesz lovasbemutató / tuti kinyírja Réka a lovat/, bográcsozás /beleesik/. Jó jó, csak mostanában pesszimista vagyok vele, mert annyira akaratos szélvész.
Ákoméknál is volt szüreti buli, Óvónéni mesélte hogy még darált is. Volt zenekar, "csúnya néni":O
Délután kiélve az ovis frusztrációt jól leverte Ábel komát:@Azért van itt némi ovis feszültség.
Megnéztük a házat belülről, hát mégsem a mienk. Nem tudom az emberek miért pont a tervezőn spórolnak. Olyan volt a beosztása, hogy nagyon nem jó. Tákolni meg toldozgatni pedig nem akarunk.
Ma pedig ha megjöttünk a modulzáróról akkor Anyum átveszi Rékát és mennek Ákomért. Én pedig végre..nem nem pihenek, hanem estig dolgozom.

1 megjegyzés:

Picc írta...

Köszönjük szépen! Egyébként annyi volt, az az egy éjszakai buli, tegnap már kutya baja volt, ma meg pláne... Hétfőn küldöm fénypostával újabb bacilusokért az oviba! ;)
Jobbulást a fogad helyének! :)