Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. május 18., hétfő

Szalad az idő....

Végre egyre közelebb kerülünk a vizsgához, most pénteken és jövő hét hétfőn túlleszünk rajta:) Végre!!!!

Mához egy hónap van az oviból és a bölcsiből is.
Rékáéknak lesz ott alvós buli, ballagás.Hab a tortán, még mindig vacilálok a sulin, hogy melyikba is....Mák hogy megtehetem:)

Az is mák hogy Ákom miatt nem kell aggódnom. Jut eszembe, Ákom fütyi műtétje is egyre közeledik, jövőhét szerdán lesz.

Most szívesen lennék egy hónappal öregebb. Éppen készülni fogok kiérni a reptérre:)

Ákom nagyon tudja mondani ha valami nem tetszik neki: "többet se jövök ide!"Ezt se a házunk táján hallotta, de aranyos ahogy pöfög.Egyre okosabb, olyan fura hogy szinte mindent ért. A vérvétel előtti nap beszéltünk róla, hogy menni kell, tiltakozott is hogy őt ne szúrják meg, és egyébként is...

Most kivételesen alszanak, tegnap háromnegyed 10 kor értünk haza az Aqvából. Jó volt, jól érezték magukat, így nem siettünk.

Érdekes ahogy az elején fél a víztől, és csak nagy sokára hódítja meg a csúszdát amit kinézett magának. A hullámokat nem szereti, mondtam is majd a tengernél mi lesz velünk.

Aztán végig futott egy gondolat az agyamon. A horoszkópja szerint ő Halak. Igen ám, de hivatalosan 36. hétre született. Akkor talán mégsem halak, hiszen nem igazán jellemző rá, amit erről írnak.Meg kell néznem mi a következő, mert ha Kos, nem is csodálkozom:)

Este dobok képeket a tegnapról!

1 megjegyzés:

Noémi, Kristóf és Ildikó írta...

Minden a legnagyobb rendben lesz, biztos! Viszont kíváncsiak leszünk a műtétre, és következményeire, ha esetleg nálunk is problémás lesz majd, hogy mire számíthatunk :s
Reméljük gyorsan, fájdalom- és tünetmentes lesz a dolog!!!!
Puszi Noémi, Kristóf és Ildikó