Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. május 1., péntek

Kukac, hűtlenség, betegség

Ákomot csütörtökön elvittük a sebészhez, mert megint panaszkodott hogy fáj a kukac:( Megtágították, kitisztították, majd ítélet született: Május 27.-én megműtik. Reggel kell menni, délután haza jöhetünk.

Réka beteg lett, eszméletlenül köhög, így Ákom tegnap óta a Maminál van. Kérdésemre miszerint ugye holnap haza jön, elég bizonytalan volt a válasz. Íme a bizonyíték, a hűtlenség genetikailag kódolva van.:):):)

Mi pedig elárvulva itt hárman filmezős, pihenős, étterembe ebédelős napot tartottunk. Jó volt:)
Megnéztünk itt a közelben egy házat is, nagyon nekünk találták ki, legalábbis kívülről. A ház és a telek nagysága is pont akkora mint szeretnénk. Jövő héten belülről is megnézzük. Igazából Apa ötlete a ház, de miután itt majdem megfagytunk mert túl korán kapcsolták le a fűtést, így már hajlok. Napokkal ezelőtt is kolbászoltunk kocsival a környéken, talán pont ez lesz az. Régebbi stílus, kis toronnyal. Meglátjuk.
A telekre építkezni csak a legvégső esetben akarunk. Itt az igazsághoz tartozik hogy egyikünk sem szeretne belefogni egy akkora melóba.

Így elvagyunk, csak Réka szegény beteg, reméljük hamar túl lesz rajta.
Ákom te meg holnap indulj haza fele! Hiányzol!

2 megjegyzés:

Melcsi/JázminVilmó írta...

Ezen a kukac témán én már előre parázok...:(
Majd szorítunk,ha eljön az idő!
Pussz

Mia és Maja írta...

Bizony,én is így vagyok ezzel,örülök,amikor egy kicsit elviszik egyiket bár a mamáék,de utána nem találom a helyem,hiányzik...:$:)
Repülnek a gyógypuszik Rékának!:)
Szép vasárnapot Nektek,
puszi!!!