Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. május 21., csütörtök

Mostanság

Kb két naponta az Aquaworld-be töltjük a délutánokat.Valahogy kedvem sincs a melegbe a játszón ülni, meg egész nap dolgozok, így jobban elvagyunk ott. A gyerekek nagyon élvezik,ráadásul ha Apa is jön, teljes a hangulat:)

Ákom jól elvan a bölcsibe, szereti. Közeledik a műtét napja, így jövőhét kedden még biztos megyünk egy pancsira. Én is kezdek stresszelni a műtét miatt már nincs addig egy hét sem.Valahogy kihagynám én ezt most:( Haba tortán a vizsgák, de legalább azon stresszelek nem a műtéten.

A háztartást teljesen bravúrosan oldom meg, néha többszöri hazaszaladással hogy ki legyen teregetve, stb. Írtam már, elképzelésem nincs ha valaki nyolc órát dolgozik, utazik oda-vissza egy órát,na az mit csinál:o

Réka ovijába is felgyorsultak az események, a héten volt biciklinap, hajózás, ma éppen kirándulnak. Nagyon vége szaga van a dolognak.Nosztalgiáznék ezen vadul, de ráérek a ballagáson küszködni a könnyeimmel:)

Szóval megvagyunk jól vagyunk.Várjuk a nyaralást.Olvasgatunk titeket ezerrel. Vilmóék! kéne megint meghívó a bloghoz,mert nemjutok be. Virágék! Dettó!
Pusssz mindenkinek!

2 megjegyzés:

Noémi, Kristóf és Ildikó írta...

Édes :)
Ja, és a pancsolós napok nagyon jók. Ma reggel nekünk is mondta apa, hogy menjünk az Aqua Parkba Miklósra, de anya nem akart csak kettőnkkel elindulni és a barátaink éppen ügyet intéztek :s
Puszi, és továbbra is szorítunk a műtét, és minden miatt. Noémi, Kristóf és Ildikó

Bogár és Gerti írta...

Na kérem! Nagyon jól megy sorotok ;)
A 8órás utazgatós anyukákat én sem tudom elképzelni szerencsére :)
Puszi