Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. április 2., csütörtök

szerda-csütörtök

Nagyon gyorsan elszaladt ez a két nap is. Szerdán Rékának volt "felvételi" a kéttannyelvű osztályba. Memória játékoztak vele, rajzoltatták, beszélgettek. Jól sikerült. Utána egy nagy játszóterezést csaptunk, a bölcsibe Apa ment Ákomért.
Elfáradtunk rendesen. Ákomka még ugyan tornázni akart enni ezerrel, ill azért mert aki a női tornát tartja, annak van egy kicsit idősebb kisfia mint Ákom, így nagyon jól elvannak. Megj: ma is akart volna menni. Ma viszont plusz program volt, mivel rggel észrevettem hogy a fütyijéval nem stimm valami. Mentünk délután a Madarászba, semmi csak egy kis gyulladás, de májusba túl kell esnünk a műtéten:(
Utána Réka és Apa már vártak minket a ház mögötti parkba, jó pár gyerek lent volt és jobban elvoltak mint a játszin. Ákom is betyárkodott vagy másfél órát még ott. Hét fele jöttünk csak fel.
Vacsi, füri most már mindketten alszanak.

Szombaton délelőtt zsúrra ,együnk, ez a zsúr is a Pálvölgyi-barlangba lesz. Ákom jöhet de nem tudom leengedik-e oda, majd meglátjuk. Szeretem ezeket a barlangbulikat. Azon már nem akadok ki hogy négyen tartják egyszerre, úgy vagyunk vele hogy utolsó év, belefér.

Az is eldőlt hogy az oviba éjszaka alvós buli nem ütközik a nyaralással. Ennek örülök, így nem marad le a Réka róla. Még az is lehet hogy az Alma együttest megszponzoráljuk egy órára, bár baromi drágák.

Szóval vészesen közeledünk az ovi legeslegvégéhez, és nagyon szomorú lennék, de nem vagyok mivel Ákommal kezdünk ugyanott. Annyira távolinak tűnt idáig a suli, olyan bele sem gondolok dolog volt, most pedig szinte itt van rögtön.

Jut eszembe, és végre gyönyörű idő van:) Ugyan ez a hirtelen melegedés nekem egy migrénnel járt de még akkor is örülök neki. Jön a Húsvét is, bár készülni egyelőre nem nagyon sikerül a meló miatt de rajta vagyunk a dolgon. Ablakpucolás tuti meglesz:)
Most ajándékok helyett egy klasszikus tojáskeresést tervezünk Apával a telken. Valahogy a fülemen jönnek ki az ajándékok, és sztem a gyerekeknek is. Esetleg végre össze lesz szerelve a hinta ott. Ennyi. Egyszerűen rengeteg játékuk, könyvük, mindenük van, felesleges tetézni a kupit.

1 megjegyzés:

Gabi írta...

Húúú,női torna...igazi pasi vagy,Ákom!:);)
Szkokán fiúk