Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. április 18., szombat

Heti összefoglaló

Szerdától mentek oviba ill bölcsibe. Réka Apával tornázott szerdán. Pénteken ellógtuk. Megjött a papír, Rékát felvették a kéttannyelvű osztályba. 23.-án van a beiratkozás a suliba. Ákomnál szülői van 21.-én a bölcsibe. Gondolom az utolsó.Nagyon megszerettem a bölcsit, a gondozónőket fura hogymindjárt vége:o Hat hetes szünet lesz az ovival együtt. Júni 222-tól aszem júli 31-ig.
Abból egy hetet nyaralunk, de legfeljebb majd még egy hetet:)
Ákomka még mindig hajmosi undorba szenved, de belátja hogy a fejre kent reparon krémet máshogy nem lehet eltávolítani:) Teszi ezt bölcsibe indulás előtt két perccel:)

Nagyon jó szövege van. A seb a kezén "elolvad":)
Apjával nem lehet veszekedni mert megvédi:)

Apa elvitte az összes bicajt, rollert a szervízbe. Így Ákomé lett Réka rég 12-es bringája. Újra vannak rajta pótkerekek, sőt békás duda, de Ákomot kicsit sem érdekli. Hiába visszük, nem. Motorozik inkább. Gondolom eljön az az idő amikor menni fog vele, de egyelőre nem érdekli.

A telek valóban jól alakul, igaz segítséggel, de tök jó érzés volt úgy menni hogy a fű már le van nyírva. Most fogják felásni a hátsó kertet, közben jön a kútfúró kutat tisztogatni, mert persze hogy nem inni kéne a víz, hanem egy medencének, meg kicsit locsolgatni.

Holnap homokozókat veszek, igen kettőt mert mind két gyermeknek nagy favorit:)

..és felcsillant valami, mert a szomszéd néni lehet hogy potom pénzért megválna a telke bérleti jogától, amire aztán elővásárlási jogunk van, és így lesz akkor telek hogy lehet építkkezni. Ez az utóbbi időbe vitákat kavart itthon, mert Apa házat venne a környéken nekem viszont bőven elég ez a lakás és a telek. De úgy már más lenne a dolog fekvése. Egyébként nem nem ez a legnagyobb gondunk, csak a jelen helyzetben nem adnám el mindenemet egy házért így viszont minden megmaradna.

Egy biztos, imádom azt a telket. Azt hogy nincs autó hang sem, a szomszédok is csak duruzsolnak, de az is jó hogy ők a kert végében teraszoznak ahol nekünk a hátsó kert van, mi meg az elején így abszolút nem látunk bele egymás életébe. És hát a panoráma.... nekem az nagy élmény, főleg sötétedéskor. Abszolút tisztára mossa az agyamat ha ott vagyok.

Nálam még mindig sok a meló, készülünk az első modul rendszerű vizsgára, pötyögöm a tételeet amiket kidolgozok.
Apropó ha valaki tudja mennyi egy istállóba a megengedett csíraszám a levegőbe lesz kedves szóljon!:):):)

1 megjegyzés:

Bogár és Gerti írta...

Jó is a telek :) de nem ér fel egy kertes házzal :)
Próbáltam mindkettőt, de fajtánk válogatja :) Fő a biztosnság :)
Puszi