Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2010. július 15., csütörtök

Poroszló / Tisza tó

Tegnap másfél óra alatt megérkeztünk. A házikó nagyon aranyos, terasszal, grillezővel, medencével, csónakkal. Aki ki akar lépni Balaton bűvköréből, annak elárulom, napi 12-ért:)
Csak érzékeltetném, hogy megy ez olcsón is.

A Tisza-tó, pedig minden várakozásomat felülmúlta. Gyerekparadicsom a homokos partjával, végig a parton be lehet sétálni, nincs tobzódás:) Mivel homokos a part, végig lehet sarazni, várazni. A tó hőmérséklete kb 26-os. Nagyon kellemes. A parton nagy fák, a büféből szól a zene. A vízben kosárpalánk, röpi háló. Nincsenek túl sokan.

Ákomka aki eddig üvöltött ha az arcára fröccsent a víz, most kaibál, hogy még magasabbra dobjuk. kagylókat gyűjtenek, vizicsigáknak építenek kismedencét:)

Érdekességként, a strand szabadstrand, van egy büfé, és egy étterem. NINCS: méterenként kukorica, vattacukor, kacatárus.

Vasárnap a csónakkal megyünk a tóra, megnézzük a tanösvényt.Lesz csintalan palacsinta nap is:)


Este pedig bográcsozunk.

/ A kamera nincs rátelepítve a laptopra, így képek najd otthonról.../

2 megjegyzés:

Loihi írta...

Klasszul hangzik. :-) Azért a Balatonnál is lehet találni napi 12-ért házikót. Igaz nem biztos, hogy Csopakon (itt 15 körül vannak.)
Várjuk a képeket!

Cilee írta...

De jó! Örülök, hogy nektek is tetszik! A messzimamink ott lakik, apánk poroszlói. A tanösvény jó lesz, nagyon szép, és érdekes.
Mi is mentünk volna, de a sok betegeskedés felülírta a terveinket.
Élvezzétek, és majd várjuk a beszámolót!
Puszi: Babóca&Bogyó&Cilee