Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2009. november 24., kedd

Fül gondok

Gyakorlatilag egy hónapja teszteljük a gyereket hogy hall.e rendesen. Néha úgy tűnik az Óvónőknek van igazuk, néha pedig úgy hogy hall rendesen. Mivel én a pénteki műtét után szabin vagyok, tegnap elmentünk a Madarászba.
Egy ke4dves orosz doki néni volt, megnézte, baja nincs a fülének viszont az orrmandulája nagyon nagy. Ezáltal a savó felgyűlik, stb és nem hall a gyerek.
Jövő hét csütörtökön megyünk hallásvizsgálatra.

Annak utána néztem hogy van olyan homeos szer amitől állítólag az orrmandula visszahúzódik, hát igen leírva is hülyeségnek hangzik.
De amíg meglesz a hallásvizsgálat, utána ha rossz, míg meglesz a műtét időpontja az legalább két hét. Végül is kipróbálhatjuk.
Játszani ezzel a hallásdologgal azért nem érdemes, mert hosszútávon visszaveti a gyereket a szellemi fejlődésbe:o / tudom már miért nem múlik az óramánia:) /

a szóval a Madarász után átmentünk a D plázába, hogy megvegyük Trevort a traktort mert az még nincs a gyűjtibe. De nem volt.
Viszont volt sok szép karácsonyfa, rénszarvas.
Aztán átmentünk az E centerbe ugyanebből a célból de ott sem volt Trevor. Így maradt a hozzánk legközelebb lévő b központ, ahol talált süllyedt, volt!
Így Ákomka öröme is határtalan volt.

Apa beteg, jött hozzá a Doki, jó kis antibigyó kúrára fogta. Tanult délután Rékával.Annyit azért megtudtam egy tanító ismenrőstől hogy ha a gyerek a "LA-t" "LÖÁ"-nak mondja, az pedagógiai hiba. Köszi. De kezdjük kinőni.
Viszont Réka rém makrancos ám suli után. Hisztizik, csapkod, semmi sem jó.Kell hozzá türelem na. A negyedi társas után még kéne négy, öt mese után még kéne öt, szóval nem semmi.
Igazság szerint várom hogy kijárja az elsőt és visszatérjen az UTE kötelékébe. Akkor olyan jó nyugodt volt.
Az angolt nagyon szereti.

Ákomka dac rohamai szerintem szorosan összefüggek a hallásproblémájával. Vagy legalábbis jobb erre fogni.

8 megjegyzés:

Virág írta...

Erikával akkor arról beszélgettünk, hogy milyen hatása van a hirtelen bekövetkezett lassulásnak az ember szervezetére. 130-ról nullára lassulást néhánytíz centin belül semmilyen kocsiban nem lehet túlélni.
Egyébként Juliskának is tele volt savóval a füle a mandulaműtét előtt. Neki is kivették tavaly nyáron, de azt hiszem visszanőtt. :-S

Ákombákom és Réka írta...

De hogy lassulsz nullára???

Gabi írta...

Apátoknak jobbulást!:s
Krisz sok-sok türelem!!!
Szkokán fiúk

Loihi írta...

Áll-e még a jó öreg Süba? :-)
Jobbulást Apának és türelmet a gyerkőcökhöz!

Mia és Maja írta...

Sajnos,nagyon úgy néz ki,hogy Majának is az orrmandulától gyullad be állandóan a füle és a mi dokink is azt mondja,hogy két éves korában több mint valószínű,ki kell venni...:s

Gyógyuljatok meg,puszika!

Bogár és Gerti írta...

Remélem már helyrejött... Evinknek volt, meg nekem is gyermekkoromban, hogy a mandula gyuszitól ideiglenesen nem hallottunk... nagyon nem jó... :S
Puszi

Melcsi/JázminVilmó írta...

Jájjj, megint műtét...:( Együttérzünk!

kata írta...

Jajj.
Várom, hogy mi lesz, meg a homeos teszteddel is! (nekem is volt ilyen fülzsír ügyben).
Gyógyulgassatok szépen, remélem nem lesz nagy gond Ákos fülével.

Az meg mindig jó, ha van mire fogni!

Pussz,
Kata