Ójatiktak

Ójatiktak
Kedvencem

2010. augusztus 8., vasárnap

Lassan itt a szeptember...

Kastélyparkban:







Készültem egy írással a magyar egészségügyről, de mivel nem szeretnék senkit riogatni, így inkább nem írok. Lényeg a lényeg, Ákomka orrmandula műtétje mindenkit megviselt, kivéve Ákomkát. Ő, mintha semmi sem történt volna. Műtét után ébredezett, majd aludt négy órát. Utána pedig olyan nyugodtan ébredt, mintha semmi sem történt volna.Beszélt Rékával telefonon, aztán reklamált, hogy mi az hogy ők bicikliznek, amikor ő ő is akar, majd amior bejöttek, persze haza akart menni, de ha már ez nem lehetséges, mi az hogy nem játszóterezhet a kórház udvarán.Amikor kiderült, hogy ott is alszunk, akkor már bőszen fel olt háborodva. Aztán kiszúrt a folyosón egy majdnem hároméves fürtös hajú szépséget, utána vágtázott, gondolván megmutatja fotel mászó tudományát. Miután ezt nem hagytam, na akkor már volt egy kis visítás.
Másnap reggel, miután minden rendben volt, nyolc óra tíz perckor már berobbantunk a lakásba:)

Miután egy hét nyugalomra voltunk ítélve, Réka azért megérezte. Amikor már öt percenként vesztek össze a semmin, akkor éltem a lehetőséggel, hogy Erika elviszi Rékát két napra.
Majd a Mami is elvitte Ákomot arra a két napra. Így itthon volt egy kis csönd, nyugalom. Amikor hazaértek, az első örömködős fél óra után a harminkettedik percben már állt a bál, és mi is megállapítottuk, hogy azért így az igazi:)

Most szombatra terveztünk egy hosszabb programot, a Martonvásári Kastélyparkot néztük meg, az Óvoda múzeummal együtt. Egy hang nem volt, édesen körbe sétálták a tavat, körbejártuk a szigetet, majd a múzeumban elvoltunk félórát.

Tegnap pedig egy közeli hipert céloztunk meg délután, az iskolai cuccok ügyében.A tanítónéni megküldte a listát, így lehetett pipálgatni. Nem volt kevés.
10-12 000 ft-ra saccolom, új táska nélkül.
A könyvek is szerintem ennyibe fognak kerülni.

Azt nem állítom, hogy nem kezdünk mindannyian fáradni a szünidőbe. Réka is várja a sulit, Ákom is az ovit.

Réka 23.-án kezdi az edzést, Ákom 30.-án az ovit. Elvileg 23.-án kezdődne, de mindjárt azon a héten van három nevelés nélküli munkanap, kvázi szünet.

Visszaszámlálás...

Nincsenek megjegyzések: